Random Article


Hawkgirl en Rip Hunter gecast in Arrow/The Flash Spin-Off

 

0
Posted 31/03/2015 by

De indrukwekkende superheldencast voor de aangekondigde Arrow/The Flash Spin-off is nogmaals uitgebreid! Naast onder andere The Atom, wellicht de Sara Lance-versie van Black Canary, Firestorm en Captain Cold  zou de spin-off ook enkele DC Comics-personages gebruiken die nog nooit eerder live-action te zien waren. Vannacht raakte bekend dat Arthur Darvill de tijdmeester  Rip Hunter zal vertolken. Een excellente casting aangezien Darvill eerder al als tijdreiziger de belangrijke rol van kompaan van de Doctor innam in Doctor Who.

Ook DC-veterane Hawkgirl, vertolkt door Ciara Renée, zal een vaste waarde worden in de serie. Hoewel Hawkgirl al eerder op het kleine scherm verscheen, claimde de uitspraak die ons vertelde over de nog ongeziene helden, nergens dat al die personages een hoofdrol in de serie zouden krijgen. Verwacht je dus aan nog meer ongezien superheldengoeds en misschien zelfs een Justice Society of America op het kleine scherm!”

Hawkgirl verscheen voor het eerst in Flash Comics #1 (1940) en is daarmee één van de eerste vrouwelijke superhelden. Deze versie wordt echter Kendra Saunders, die voor het eerst in JSA: Secret Files #1 (1999) voorkwam en werd gecreëerd door Geoff Johns, tevens scenarist en showrunner bij The Flash, Arrow, Supergirl en de nieuwe spin-off. Kendra, opvolgster van de originele Hawkgirl, beschikt – net zoals Hawkman – over bovenmenselijke kracht, een paar vleugels en dodelijke wapens waaronder de gekende knots. Hawkgirl is een wederkerend lid  van de Justice League en Justice Society of America. Hoewel ze al eerder in Smallville in het leven werd geroepen door Sahar Biniaz, won ze vooral aan populariteit door haar prominente rol in de Justice League-animatieserie.

Richard “Rip” Hunter verscheen dan weer voor het eerst in Showcase #20 (1959) als tijdreizend zijpersonage dat uiteindelijk een eigen reeks verkreeg. Door zijn unieke gaven beschikt de geniale Hunter over vechtstijlen uit de hele geschiedenis en zou hij tijdens zijn avonturen onder meer naast Superman, Swamp Thing en Booster Gold strijden.

Het eerste seizoen van de Arrow/Flash spin-off zal later dit jaar in première gaan op The CW en vervoegt moederreeksen Arrow en The Flash. De productie is dan weer in handen van Marc Guggenheim (Arrow, Vixen) en het duo Kreisberg-Berlanti (The Flash, Supergirl).

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.