69
Posted 29/03/2015 by Killian in Tv/Film
 
 

Wedstrijd: Maak Kans op 1 van de 5 Duotickets voor Marvel’s Avengers: Age of Ultron

avengersaou

Op 22 april is het zover! Dan knalt Marvel‘s Avengers: Age of Ultron de zalen binnen. De sequel tot de grootste superheldenblockbuster tot hiertoe. Brainfreeze viert de nakende release van Marvel’s nieuwste superheldenepos gedurende de ganse maand april met een Ultieme Gids tot de personages en één nieuwe Avengers-wedstrijd per week. En we gaan van start in stijl.

avengersultronposterBrainfreeze geeft samen met Marvel Belgium VIJF DUOTICKETS weg. Gratis en voor niets! Deze tickets zijn geldig in eender welke Belgische bioscoop waar Avengers: Age of Ultron gedraaid wordt, op alle dagen van de week.

In Marvel’s Avengers: Age of Ultron ontwikkelt Tony Stark/Iron Man een A.I. vredesprogramma om de Avengers te helpen de wereld te beschermen. Wanneer dit verschrikkelijk uit de hand loopt, moeten Earth’s Mightiest Heroes de strijd aangaan met Ultron, één van hun allergrootste vijanden. Iron Man, Captain America, Hulk, Thor, Black Widow en Hawkeye worden bijgestaan door nieuwe leden Quicksilver, Scarlet Witch en Vision om Ultron te weerhouden zijn gruwelijke plannen uit te voeren. Age of Ultron wordt opnieuw geregisseerd door Joss Whedon en is de voorlaatste film van Marvel’s Phase Two.

Avengers: Age of Ultron verschijnt op 22 april in de Belgische bioscopen.

Bezoek het YouTube-kanaal van Marvel Belgium via: https://www.youtube.com/user/MarvelBelgium

Wat kan je winnen?

1 van de 5 duotickets voor Avengers: Age of Ultron in een Belgische bioscoop naar keuze

Wat moet je doen om te winnen?

– Post een reactie hieronder en vertel ons wie jouw favoriete Avenger is en waarom. Zowel de helden uit de films, als uit de comics en animatieseries komen in aanmerking. Zorg wel dat je een geregistreerde account gebruikt, want anders kan je niet winnen.

– Volg ons op Facebook

Deze wedstrijd loopt tot 5 april. Op 6 april begint er een nieuwe Avengers: Age of Ultron-wedstrijd.

avengersultronpostermain

Deelnemers moeten in België of Nederland wonen om te kunnen winnen.
Winnaars worden bekend gemaakt op 6 april.
Deze wedstrijd volgt de regels van het Brainfreeze Wedstrijdreglement.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.