Random Article


Lana Condor gecast als Jubilee in X-Men: Apocalypse

 

5
Posted 25/03/2015 by

Zonet kondigde regisseur Bryan Singer (X-Men, X2 en X-Men: Days of Future Past) aan dat actrice Lana Condor de rol van fan-favorite Jubilee op zich zal nemen in X-Men: Apocalypse, de volgende telg in de filmfranchise rond Marvel’s vrolijke mutanten. Op enkele korte cameo’s in de vorige films na kreeg de Aziatische mutante nooit veel live-action aandacht, wat nu hopelijk resulteert in een grotere rol. Ze vervoegt onder andere Kodi Smit-McPhee (Nightcrawler), Alexandra Shipp (Storm), Tye Sheridan (Cyclops) en Sophie Turner (Jean Grey/Marvel Girl) bij de jonge garde X-Men. Deze nieuwe groep X-Men zal samen met de oude rotten uit X-Men: First Class en Days of Future Past de titulaire antagonist Apocalypse bestrijden.

Jubilee verscheen voor het eerst in Uncanny X-Men #244 (1989). Door haar mutantengaven kan Jubilee explosieve vonken (of beter gezegd vuurwerk) uit haar handen schieten. Onder de fans won ze al snel aan populariteit, mede door haar prominente rol in de X-Men-animatieserie uit de jaren 90.

X-Men: Apocalypse wordt uitgebracht door 20th Century Fox, verschijnt in mei 2016 en wordt opnieuw geregisseerd door Bryan Singer.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.


5 Comments


 1. avatar
   
  zotterob

  Vraag mij af hoe ze in de films haar opwachting maakt. Als vampier of mutant ?
 2. avatar
   
  ghostrider

  en waar is jubilee dan al in de films geweest? in de animatie serie was dat een van mijn favorieten maar in de films nooit gezien.

Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.