0
Posted 25/03/2015 by Killian in Tv/Film
 
 

ISIS bedreigt klassieke Star Wars Set


Dat terreurorganisatie ISIS de Dark Side heeft vervoegd, weten we ondertussen al wel. Na het vernietigen van duizenden mensenlevens en honderden kunstschatten lijkt nu ook de bekende Tatooine-set van Star Wars: A New Hope (1977) bedreigd te worden. De terreurgroep Islamitische Staat/ ISIS vertoont onlangs veel activiteit in de strategisch gelegen, Tunesische regio nabij de Libische grens. Fans van George Lucas’ ruimte-epos die een bezoekje planden naar de zandplaneet waar zowel Luke Skywalker als Anakin Skywalker/Darth Vader opgroeiden, raden we dus ten zeerste af naar het huidige Tunesië te trekken. Have the Tusken Raiders really taken over? We have a bad feeling about this…

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.