2
Posted 25/03/2015 by Killian in Comic Cons
 
 

Ghostbuster Ernie Hudson niet naar Dutch Comic Con


De organisatie van Dutch Comic Con heeft aangekondigd dat hoofdgast Ernie Hudson (Ghostbusters) helaas niet aanwezig zal zijn op de beurs. De reden hiervoor zijn de werkzaamheden van Hudson in Los Angeles, aldus zijn management. De organisatie van DCC heeft inmiddels wel stemacteur Mark Ryan (Transformers) op de bill gezet.

Hudson vervoegt o.a. actrice Caity Lotz, tekenaar Barry Kitson en tal van standhouders zoals Arboris en Moose Tattoo in een lange rij van afzeggingen en berichten over mis- tot zelfs geen communicatie naar de aangekondigde gasten toe. De eerdere onduidelijkheid rond Michael Cudlitz en Osric Chau is echter inmiddels opgeheven. Deze acteurs zullen wel degelijk aanwezig zijn. Ook werd onlangs de Batmobile uit de Batman 1989-film aangekondigd als één van de pronkstukjes op de beursvloer.

Dutch Comic Con (en de verslaggeving er rond) is al een helse rit geweest nog voor de eerste editie van start gaat. Valt het te wijten aan groeipijnen? Onervarenheid? Teveel hooi op één vork willen nemen? Brute pech? Of ligt er toch een zekere waarheid in de ronduit vernietigende berichten die in de media verschijnen? We zullen het dit weekend te weten komen. Op 28-29 maart vindt de eerste editie van Dutch Comic Con plaats in de Jaarbeurs te Utrecht.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.