0
Posted 25/03/2015 by Arno in Comic Cons
 
 

David Lloyd (V for Vendetta) komt naar Antwerp Convention


Dit jaar vindt de Antwerp Convention voor de vijfde keer plaats en dat op zondag 26 april van 10u tot 18u in de Antwerp Expo. Opnieuw kunnen we uitkijken naar één dag vol sci-fi, fantasy en horror. De organisatie heeft vandaag weer een dikke naam aangekondigd: de Britse tekenaar David Lloyd, bekend van zijn werk voor o.a. Hellblazer, Aces Weekly en natuurlijk als tekenaar/mede-schepper van V for Vendetta. Lloyd ontwierp hiervoor het iconische Guy Fawkes-masker dat je ziet in de comic en hierop gebaseerde film, dat nu voornamelijk gedragen wordt door hackerscollectief Anonymous.

Brainfreeze mag zich een trotse partner noemen van Antwerp Convention. Een overzicht van de eerder aangekondigde gasten vind je hier en op de officiële website van de beurs.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.