1
Posted 25/03/2015 by Killian in Comic Cons
 
 

Arrow’s Caity Lotz zegt af voor Dutch Comic Con, wordt vervangen door Evan Wilding


spencer wildingVeel Arrow-fans keken reikhalzend uit naar het weekend van 28 en 29 maart. Actrice Caity Lotz (Sarah Lance/The Canary) zou haar gezicht laten zien tijdens de Dutch Comic Con, maar helaas werd Lotz verhinderd. De organisatoren hebben al wel vervanging geregeld.

Evan Wilding zal haar plek innemen. Wilding is een acteur annex stuntman. Oplettende kijkers hebben hem misschien gezien in Guardians of the Galaxy waarin hij een gemene wachter speelt of in Game of Thrones waar Wilding rondwandelt als een White Walker. Zijn cv is best aardig waardoor de man een goed alternatief is, maar het zal het gemis van Caity Lotz niet verzachten…

Dutch Comic Con vindt plaats op 28 en 29 maart in de Jaarbeurs te Utrecht.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.