Random Article


Russo broers regisseren Marvel’s The Avengers tweeluik Infinity War

 

0
Posted 23/03/2015 by

Op 22 april gaat Marvel‘s Avengers: Age of Ultron bij ons in première. Deze film zal meteen het afscheid betekenen van regisseur en geekicoon Joss Whedon. De vraag is wie Whedon op mag volgen om de Avengers- en Marvel-filmcyclus af te sluiten?

De bonzen van Marvel Studios hebben natuurlijk al even de tijd gehad om na te denken over de opvolging van Whedon en ze hebben deze gevonden in eigen gelederen. De broers Anthony en Joe Russo mogen het tweeluik The Avengers: Infinity War gaan regisseren. De Russos regisseerden vorig jaar Captain America: The Winter Soldier en zullen later dit jaar beginnen met het inblikken van Captain America: Civil Wardewelke in het voorjaar van 2016 zal verschijnen. Daarna kunnen ze dus bijna meteen beginnen aan het voorbereiden van The Avengers: Infinity War.

Wat interessant is aan deze benoeming is in hoeverre Sony Pictures, houders van de Spider-Man filmrechtenermee heeft te maken. De Russos hebben namelijk een deal met deze maatschappij waarmee ze Sony de optie geven om als eerste te bieden op hun eigen werk. Met het Marvel-werk in aantocht hebben beide heren voorlopig geen tijd voor een andere film. Zou hun aanstelling in overleg met Sony zijn gebeurd en hoopt deze studio op deze manier de marktwaarde van de broers te verhogen? Je zou haast denken van wel. The Avengers Infinity War Part I verschijnt in 2018, Part II komt eraan in 2019.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.