11
Posted 21/03/2015 by Killian in Comic Cons
 
 

Dutch Comic Con: Organisatie komt naar buiten met Officieel Statement


De organisatie van Dutch Comic Con is eindelijk via social media naar buiten gekomen met een officieel statement omtrent de geruchten van de afgelopen dagen. Het luidt als volgt:

We moeten als organisatie even dit naar buiten brengen, alle artiesten die aangekondigd zijn zullen ook komen ! Alleen Barry Kitson, Billy Tucci (ziek) en Renauld (Deadline) kunnen helaas niet. Er is door een aantal artiesten zelf naar buiten gebracht dat ze niet zeker of ze konden komen helaas. Dit heeft te maken met logistieke problemen die allemaal opgelost zijn.

Bezoekers die op 28-29 maart afzakken naar de Jaarbeurs in Utrecht kunnen dus (redelijk) gerust zijn. De artiestenpagina (zowel cosplay als tekenaars) op de officiële website van Dutch Comic Con is inmiddels ook aangepast en de bevestigde afzeggingen staan aangekondigd. Hoe het zit met de acteurs en actrices die volgende week Utrecht zouden bezoeken, is echter nog niet helemaal duidelijk…

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.