1
Posted 21/03/2015 by Killian in Comic Cons
 
 

*UPDATE* Dutch Comic Con Guests, Part 2: Ook The Walking Dead-acteur Michael Cudlitz onzeker over komst


**UPDATE**

Michael Cudlitz stuurde zojuist deze tweet de wereld in. Het blijkt dat de Dutch Comic Con alles op alles zet om alles in orde te krijgen.

image

———————–

twdabraham

Het blijft maar negatieve berichten regenen rond Dutch Comic Con, dewelke op 28-29 maart voor de eerste keer moet doorgaan in de jaarbeurs te Utrecht. Tal van geruchten rond nog niet geboekte hotels/vluchten voor de aangekondigde internationale gasten en enkele afzeggingen steken de kop op. We berichtten eerder al over de zware beschuldigingen die tegen enkele leden van de organisatie worden gericht en de onzekerheid en onduidelijkheid die bij verschillende aangekondigde gasten heerst. Daar komt er vandaag nog eentje bij.

Michael Cudlitz, bekend van zijn rol als Abraham in AMC‘s The Walking Dead, tweette recent het volgende:

FYI @dutchcomiccon has not secured me yet. If you are coming just to see me….. Hold off on ticket purchases until I confirm.

— Michael Cudlitz (@Cudlitz) 20 maart 2015

Hij liet verder nog weten dat het er niet goed uitziet, maar dat hij wel hoopvol blijft dat het nog in orde komt. Cudlitz vervoegt hiermee o.a. Osric Chau (Supernatural), Caity Lotz (Arrow) en Joseph Gatt (Game of Thrones) in het rijtje internationale gasten die we vermoedelijk niet meer op DCC zullen zien. De reden hiervoor zijn nooit geboekte vluchten, hotels en geen/miscommunicatie hierover naar de gasten toe.

De organisatie verzekert ons dat er hard gewerkt wordt achter de schermen, maar is tegelijkertijd nog steeds niet met een officieel statement rond al deze geruchten naar buiten gekomen, waardoor we het dus van de gasten zelf moeten horen…

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.