Random Article


Morena Baccarin is Copycat en T.J. Miller is Weasel in Deadpool film

 


0
Posted 20/03/2015 by

De Deadpoolfilm met Ryan Reynolds lijkt op kruissnelheid te komen. Zo raakte bekend dat T.J. Miller (Silicon Valley) in de huid van het komische personage Weasel, Deadpool’s geniale sidekick, zal kruipen. Ook de rol van Morena Baccarin werd nu officieel toegelicht. Zoals we eerder al vermoedden, zal Baccarin Copycat/Vanessa Carlysle, een mutant met de mogelijkheid om ieders uiterlijk aan te nemen, vertolken.

morena-baccarin-takes-mutant-copycat-role-in-deadpool1

millerweasel

Copycat verscheen officieel voor het eerst in New Mutants #98 (1991) – net zoals Deadpool zelf – en had doorheen haar geschiedenis banden met het Weapon X-programma. Deze geheime overheidsdienst, o.a. verantwoordelijk voor Wolverine’s metalen beenderen, biedt dus mogelijkheden op cross-overs met de vorige X-Men-films. Weasel verscheen dan weer voor het eerst in Deadpool: The Circle Chase #1 (1993) en zou al snel een van zijn vaste kompanen en informanten worden. Naast Gina Carano als Angel Dust, een nog onbekende acteur als Colossus en nu deze twee? Met zoveel mutanten in de film hint dit misschien wel naar de eindelijke komst van X-Force in het X-Men-filmuniversum van Fox en Marvel. Eerder deze week postte hoofdrolspeler Reynolds nog deze foto op zijn Twitteraccount en op deze manier geeft hij een mooie kijk op het officiële logo:

ReynoldsTweet

20th Century Fox brengt Deadpool op 12 februari 2016 in de zalen. De prent behoort tot het X-Men-filmuniversum en wordt geregisseerd door Tim Miller. Het script wordt verzorgd door Rhett Reese (Zombieland).

 

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.