0
Posted 20/03/2015 by Arno in Comics
 
 

Joe Benitez komt op 27 maart langs bij Forbidden Zone Brussel


De Amerikaanse comicbooktekenaar Joe Benitez komt op vrijdag 27 maart naar Brussel. Tussen 14u30 tot 19u00 kan je in de stripwinkel Forbidden Zone terecht om Benitez aan het werk te zien. Het wordt de enige Belgische stop van zijn Europese tour. Benitez zal daarna ook naar Dutch Comic Con trekken op 28-29 maart in de Jaarbeurs te Utrecht.

Joe Benitez is voornamelijk bekend van zijn Weapon Zero voor Top Cow en Lady Mechanika voor Aspen. Bij Top Cow tekende hij ook The Darkness en The Magdalena, alsook Soulfire voor Aspen. Voor DC Comics tekende hij o.a. Supergirl en Titans.

Forbidden Zone bevindt zich in de Taminesstraat 25, 1060 Sint-Gillis, Brussel. De website kan je hier bezoeken.

joe_benitez_by_broken_nib-d4r360c

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.