0
Posted 18/03/2015 by Arno in Comics
 
 

Scott McCloud op bezoek bij Het Besloten Land in Leuven


Stripwinkel Het Besloten Land wist de Amerikaanse auteur Scott McCloud (Understanding Comics, Reinventing Comics) te strikken voor een unieke signeersessie. Op dinsdag 14 april komt hij tussen 12u30 en 14u te Leuven zijn nieuwste graphic novel The Sculptor voorstellen. Voor de geïnteresseerden zal je het stripverhaal daar dus kunnen kopen én meteen ook later handtekenen. Een leuke aanwinst voor elke collectie!

Het surrealistische The Sculptor vertelt het verhaal van een jonge beeldhouwer die de gave krijgt om alles wat hij kan bedenken, te creëren. De ontdekking dat hij nog slechts 200 dagen te leven heeft en vervolgens zijn ware liefde ontmoet, maken zijn keuzes er niet makkelijker op. Een stripverhaal over liefde in diens meest prille momenten alsook de menselijke emotie.

Een review van The Sculptor, Scott McClouds nieuwste graphic novel, zit er de volgende dagen zeker aan te komen! De graphic novel verscheen eerder vorige maand op 3 februari. Het Besloten Land vind je in de Parijsstraat 17 te Leuven. De officiële website kan je hier bezoeken.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.