Random Article


Ook Superman en Wonder Woman krijgen nieuwe look in DC Comics Mini-Relaunch

 


0
Posted 12/03/2015 by

supesIn juni komt er een mini-relaunch van DC Comics. De New 52-noemer wordt gedropt, tal van nieuwe reeksen gaan van start en de oude series krijgen een make-over en instappunt. Daar horen, onvermijdelijk, nieuwe kostuums bij. Na de Japanse mecha make-over van Batman, zullen ook Superman en Wonder Woman nieuwe kostuums krijgen. Verwacht echter maar dat deze hoogstens een paar maanden tot een jaartje zullen meegaan…

De man van staal verkreeg al een nieuwe kracht en onthulde zijn ware identiteit aan Jimmy Olsen. In Superman #41 pikken we de draad terug op met de nieuwe Chinees-Amerikaanse schrijver Gene Luen Yang (bekend voor zijn vele boeken rondom de immigrantenervaring, ideaal voor de man van staal, dus) en tekenaar John Romita Jr. Ook in Action Comics #41 door Greg Pak en Aaron Kuder gaat de nieuwe verhaallijn “Truth” van start. Superman keert hierin terug naar de t-shirt en jeans die hij in het begin van de New 52 droeg. “Truth” loopt ook doorheen Batman/Superman #21 en Superman/Wonder Woman #18.

Wonder Woman is momenteel niet alleen de vaste vriendin van Superman, ze is ook nog eens de godin van de oorlog. David en Meredith Finch geven haar vanaf Wonder Woman #41 een nieuwe geharnaste look om de zopas terug opgedoken Donna Troy tegen te gaan. In een zoveelste poging van een superheldenuitgever om politiek correct te zijn, toont ‘s werelds grootste superheldin nu nog minder bloot dan ooit tevoren…

Alle comics liggen in juni in de winkelrekken.

supesww

supesww2supermanbatman

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.