0
Posted 12/03/2015 by Arno in Comics
 
 

Burgemeester van Springfield, Illinois schenkt sleutel van de stad aan… Cobra Commander?!


Cobra Commander, de gevaarlijke leider van de Cobra-terreurorganisatie uit Hasbro‘s G.I. Joe, heeft zonet de sleutel van de Amerikaanse stad Springfield, Illinois gekregen. Burgemeester J. Michael Houston presenteerde, vermoedelijk onder dwang, de sleutel aan Cobra Commander tijdens een publieke persconferentie. De terreurleider wist nog te zeggen:

“Springfielders near and far, I accept your Mayor’s generous gift. And let it be known that I too bring a gift for every man, woman and child of this city that is so near and dear to my heart; an invitation to join with me. Join Cobra!”

De troepen van G.I. Joe vielen gedurende dit alles nergens te bespeuren. De Joes en Cobra hebben al eerder in één van de vele steden genaamd Springfield gevochten, maar dat was toen in Springfield, Vermont. In Marvel’s G.I. Joe: A Real American Hero #49-50 uit 1986 vielen de Joes toen Cobra’s Springfield-basis binnen.

Uiteraard spint de media dit als een reclamestunt voor de opkomende jaarlijkse GIJoeCon-beurs die van 9 tot 12 april in Springfield zal plaatsvinden. Maar wij weten wel beter. De Cobra-invasie is begonnen…

cobrawhitehouse-4_3

Hierboven afgebeeld: de nabije toekomst…

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.