2
Posted 08/03/2015 by Killian in Columns
 
 

Brainfreeze Podcast #20: Marvel’s Secret Wars

Podcast-20-secretWars

Brainfreeze Podcast. Malkavian was vorige keer weg, maar deze episode was dat nog niet gebeurd. Hij heeft het weer over all things comics met Arno en nout.

# 20 – Marvel’s Secret Wars

itunes

Universa komen, multiversa vergaan, parallelle dimensies, alleen Brainfreeze blijft bestaan.

Gaat Marvel dan toch voor de reboot, of houden ze ons weer aan het lijntje? Je komt te weten wat de podcast-o-nauten van het nieuws rond een nieuwe Secret Wars denken. We geven ook nog eens mee welke reboots, relaunches en legacy-nummeringen het beste en het minste waren en waarom je je er niet te veel van moet aantrekken.

Nieuws: Powers verschijnt op PlayStation Network, Milestone 2.0 en Marvel geeft Avengers vs Attack on Titan weg voor Free Comic Book Day.

Comics: Über, Copra en Superior Iron Man.

Met: Malkavian, Arno & nout

spid2099Elke Brainfreeze Podcast bevat naar goede gewoonte ook een wedstrijd. Ook deze keer kan je een comic winnen door gewoon te reageren op deze post, laat ons jouw standpunt betreffende reboots weten en maak kans op Spider-Man 2099 Vol. 1 door Peter David en Rick Leonardi!

Heb je bovendien een andere vraag, al dan niet over comics, wij beantwoorden ze graag in een volgende podcastVertel je vriend(inn)en over ons, leg je familie uit hoe cool podcasts zijn, deel het op Facebook, schreeuw het van de daken!

Herr Sick wint Star Wars Quinlan Vos Omnibus van Dark Horse! Proficiat Herr Sick! Stuur een email met je gegevens naar wedstrijd@brainfreeze.be en hij belandt binnenkort bij je in je bus.

microphone-funny

Feedback

Natuurlijk willen we ook feedback van jullie krijgen over deze podcast. Wees niet karig met kritiek, wij kunnen ertegen.

Catch you on the next ‘pod!

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.