0
Posted 06/03/2015 by nout in Comic Cons
 
 

Nog een week tot… London Super Comic Con!

VALIANT_LSCC_PROGRAM-COVER_ANDRASOFZSKYEen week vanaf nu, op 14 maart, gaat Brainfreeze naar de vierde editie van London Super Comic Convention. Een overzicht van wie we daar allemaal hopen te zien vind je hier.

Ze kondigden in de tussentijd nog een resem nieuwe gasten aan. Veel Brits talent, natuurlijk, zoals 2000 AD-supersterren Henry Flint (Zombo, Judge Dredd, Shakara), Ian Edginton (Leviathan, Kingdom of the Wicked, Stickleback en Scarlet Traces) Al Ewing (Zombo, Loki, Jennifer Blood, Mighty AvengersSi Spurrier (The Simping Detective, X-Men Legacy, 6-Gun Gorilla, Crossed: Wish You Were Here) John McCrea (Hitman, Dicks, Mars Attacks!), Talkshow-superster en schrijver van America’s Got Powers en Revengers  Jonathan Ross zal er ook zijn. Dan ook nog Ben Oliver, Alessandro Vitti en Cameron Stewart, als je smaken toch meer in de US-comics zitten. En dan zijn er nog een hele hoop andere. Hoe we dat allemaal gedaan zullen krijgen in één dag…

Eén van onze favoriete uitgeverijen, Valiant Entertainment, kondigde aan dat ze opvallend aanwezig zullen zijn op de con, o.a. met de cover van het conventieprogrammablad door Kalman Andrasofszky en een exclusieve variant van Ninjak #1, getekend door Emanuela Lupacchino, die ook aanwezig is. Ninjak werkt dan ook voor MI-5. Valiant brengt ook wat ze ‘special guests‘ noemen mee. Voor het eerst komt de uitgeverij naar het Verenigd Koninkrijk en Europa. Er is een Valiant-panel voorzien dat potentieel nieuwe lezers in het universum zal introduceren en ze bieden bovendien beide dagen portfolioreviews aan voor de ontluikende tekenaars.

Het belooft een uitputtende dag te zijn, maar omringd door zoveel talent kan de beloning alleen maar des te groter zijn.

London, here we come! Kijk uit naar ons verslag na de show! LSCC 2015 vindt plaats op 14-15 maart in het Londense Excel Centre.

 

NINJAK_001_VARIANT_LSCC-EXCLUSIVE-640x984

Comments

comments


nout

 
avatar
I do comics. All. The. Time.