1
Posted 04/03/2015 by Arno in Comic Cons
 
 

Tickets voor Antwerp Convention 2015 zijn nu beschikbaar

antwerpcon

De tickets voor Antwerp Convention 2015 zijn nu beschikbaar. De inmiddels vijfde Antwerp Convention vindt plaats op zondag 26 april van 10u tot 18u in de Antwerp Expo. Opnieuw kunnen we uitkijken naar één dag vol sci-fi, fantasy en horror.

Presale tickets kosten 12 euro en zijn online te koop via de officiële website van Antwerp Convention. Bezoekers die liever een klassiek presale ticket hebben kunnen terecht bij de Antwerpse geeklocaties Mekanik Strip, Fans en Outpost Antwerpen, alsook alle Game Mania-shops doorheen het land.

Tickets aan de deur kosten 14 euro. Er zullen dit jaar twee ingangen voorzien worden om rijen en wachttijden te verminderen: één voor de bezoekers die al een ticket hebben en één voor de bezoekers die er nog eentje moeten aanschaffen.

antwerpcon5

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.