0
Posted 04/03/2015 by Arno in Tv/Film
 
 

“Spocking” – Canadese Star Trek fans brengen origineel eerbetoon aan Leonard Nimoy

Sinds de dood van Leonard Nimoy vorige week zijn er talrijke eerbetonen verschenen rond het sci-fi icoon. De Canadezen komen echter aanzetten met de meest originele hulde. In Canada is “Spocking” ontstaan, naar Nimoys bekendste rol als Mr. Spock uit Star Trek. Hier neemt men een biljet van 5 Canadese dollar en tekent men Spock’s oren, wenkbrauwen en haarstijl op de afgebeelde eerste minister Sir Wilfrid Laurier.

Sindsdien zijn er tal van berichten verschenen rond Spocking. Terwijl het niet illegaal is om te tekenen op bankbiljetten, roept de bank van Canada wel vriendelijk op om ermee te stoppen. We denken echter dat Spocking nog wel even zal doorgaan. De resultaten zijn immers verbluffend, zoals je hieronder kan zien…

Before Spocking

CAD-00005-A

After Spocking

spocking

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.