6
Posted 28/02/2015 by Killian in Tv/Film
 
 

Winnaars Teenage Mutant Ninja Turtles Wedstrijd

tmntwedstrijd

Mise en page 1Op 25 februari brachten Universal Pictures Benelux en Paramount de nieuwste Teenage Mutant Ninja Turtles uit op DVD en Blu-ray. De film, geregisseerd door Jonathan Liebesman, vertelt het oorsprongsverhaal van de vier gemuteerde schildpadden Leonardo, Donatello, Michelangelo, Raphael en hun meester Splinter opnieuw. In samenwerking met Tinseltown gaf Brainfreeze twee Teenage Mutant Ninja Turtles DVD‘s en twee Raphael Premium Figurines weg!

Onze review van de film lees je hier. Alles wat je moet weten over de Turtles vind je in onze START TO READ: Teenage Mutant Ninja Turtles. Vanaf 25 februari is Teenage Mutant Ninja Turtles beschikbaar op home video.

Wat kon je winnen?

  • Eén van de twee Teenage Mutant Ninja Turtles DVD’s.
  • Eén van de twee Raphael Premium Figurines.

tmntraphaelfigurine

 

Winnaars:

  • Dman (DVD)
  • foxmeister (Raphael Figurine)
  • SarahP (Raphael Figurine)
  • dzire13 (DVD)

Proficiat aan de winnaars! Gelieve zo snel mogelijk jullie naam en adresgegevens door te mailen naar Wedstrijd [AT] brainfreeze.be. Cowabunga!

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.