Random Article


Supergirl-cast breidt uit met Cyborg Superman en DC-veteranen Dean Cain en Helen Slater

 

3
Posted 28/02/2015 by

De laatste dagen werden heel wat nieuwe namen bekend gemaakt voor DC‘s nieuwe Supergirl tv-reeks op CBS. Zo zal David Harewood (Homeland) de rol van Hank Henshaw op zich nemen. Ook Chyler Leigh (Grey’s Anatomy) zal te zien zijn in de serie rond Superman’s bekende nicht, als Alexandra Danvers. Henshaw, een astronaut, zou in de comics later de bekende villain Cyborg Superman worden. In de serie zal hij daarentegen aan het hoofd staan van de DEO (Department of Extra-Normal Operations), een organisatie die buitengewone gevaren opspoort en aanpakt. Alexandra “Alex” Danvers wordt Kara Zor-El/ Supergirl’s adoptiezus die erg geïnteresseerd is in Kara’s krachten.

CainSlater

Ook DC-televisieveteranen Dean Cain en Helen Slater zullen in de pilot opnieuw opduiken. Cain speelde eerder Clark Kent/Superman in Lois & Clark: The New Adventures of Superman. Slater vertolkte dan weer Supergirl in de gelijknamige film uit 1984. Zoals dat gaat in Superman-adaptaties, kwamen beide eerder kort terug in de latere reeks Smallville: Slater als Superman’s moeder Lara Lor-Van en Cain als de onsterfelijke dokter Curtis Knox/Vandal Savage. Wie ze in de Supergirl-pilot zullen spelen is nog niet bekend, maar een goeie gok is natuurlijk Jor-El en Lara Lor-Van, de ouders van Superman en oom en tante van Supergirl.

Supergirl zal deze herfst van start gaan op CBS. De titulaire heldin wordt vertolkt door Melissa Benoist. Verder zullen Calista Flockhart als Cat Grant, Mehcad Brooks als Jimmy Olsen en Laura Binanti als Alura Zor-El (Supergirl’s moeder) in DC’s nieuwste televisieserie te zien zijn.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.


3 Comments


 1. avatar
   
  CriminalCore28

  Ik denk eerder dat ze Supergirl’s echte ouders zullen spelen (Zor-El en Alura). Ik denk niet dat ze Superman in de serie zullen betrekken. Toch niet in de eerste seizoenen.
  • avatar
    
   Arno

   Laura Benanti speelt Alura al. Superman (of toch een glimp van hem) zit in de pilot.
   • avatar
     
    CriminalCore28

    ah ok, had geen idee daarvan. Ik hoop echter dat ze Superman niet/zo weinig mogelijk vermelden. Supergirl is een geweldig personage, vooral in haar huidige serie zonder dat Superman er al te veel in voorkomt… ik zou het jammer vinden als ze weer werd gezien als het nichtje van… in plaats van haar eigen personage.

Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.