46
Posted 23/02/2015 by Killian in Tv/Film
 
 

Wedstrijd: Win Teenage Mutant Ninja Turtles DVD’s en Figurines!

tmntwedstrijd

Mise en page 1

WEDSTRIJD AFGELOPEN

Op 25 februari brengen Universal Pictures Benelux en Paramount de nieuwste Teenage Mutant Ninja Turtles uit op DVD en Blu-ray. De film, geregisseerd door Jonathan Liebesman, vertelt het oorsprongsverhaal van de vier gemuteerde schildpadden Leonardo, Donatello, Michelangelo, Raphael en hun meester Splinter opnieuw. In samenwerking met Tinseltown geeft Brainfreeze twee Teenage Mutant Ninja Turtles DVD‘s en twee Raphael Premium Figurines weg!

Onze review van de film lees je hier. Alles wat je moet weten over de Turtles vind je in onze START TO READ: Teenage Mutant Ninja Turtles. Vanaf 25 februari is Teenage Mutant Ninja Turtles beschikbaar op home video.

Wat kan je winnen?

  • Eén van de twee Teenage Mutant Ninja Turtles DVD’s.
  • Eén van de twee Raphael Premium Figurines.

tmntraphaelfigurine

Wat moet je doen om te winnen?

  • Post een reactie hieronder en vertel ons wie jouw favoriete TMNT-personage is uit hun 30-jarige geschiedenis en waarom. Is het één van de broers? Eén van de villains? April O’ Neil’s cameraman? Bebop of Rocksteady? Mondo Gecko? Pigeon Pete? De pizzaleverancier? Zorg wel dat je een geregistreerde account gebruikt, want anders kan je niet winnen.
  • Volg ons op Facebook.

Deze wedstrijd loopt tot en met 27 februari. De vier winnaars worden bekendgemaakt op 28 februari.

tmntdvd

Deelnemers moeten in België wonen om te kunnen winnen.
Deze wedstrijd volgt de regels van het Brainfreeze Wedstrijdreglement.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.