Random Article


Officieel: Eerste kijk op Jason Momoa als Aquaman in Batman v Superman: Dawn of Justice

 


0
Posted 20/02/2015 by

Met de meesterlijke quote ‘There is only one true King’ zond regisseur Zack Snyder de eerste foto van Jason Momoa als Aquaman de wereld in! Momoa (Game Of Thrones, Conan the Barbarian, Baywatch Hawaii) zal voor het eerst te zien zijn in Batman v Superman: Dawn Of Justice naast Henry Cavill als Superman en Ben Affleck als Batman. Na deze lang verwachte DC Comics-film die vanaf 25 maart 2016 de bioscoopzalen zal domineren, zal Aquaman nog te zien zijn in Justice League Part One in 2017 en zijn eigen soloprent Aquaman in 2018. De tagline Unite the Seven kan zowel naar de zeven leden van de Justice League verwijzen, als naar de zeven zeeën, alsook de zeven onderzeese koninkrijken die Atlantis opmaken.

Aquaman

Aquaman verscheen voor het eerst in More Fun Comics #73 (1941) en is een wederkerend lid van DC’s Justice League. Naast bovenmenselijke krachten en uithoudingsvermogen heeft de koning van Atlantis ook beperkte telepathische gaven. Zijn vaak arrogante houding, maar ook leiderschap over Atlantis veroorzaakte meermaals conflicten met de bovenwereld. Aquaman is één van de machtigste helden op de planeet, maar vanwege zijn nogal lachwekkende portrettering in de jaren 70 Super Friends-cartoon, is hij voor het grote publiek simpelweg “die kerel die met vissen kan praten”. Lezers van de DC-comics weten echter hoe bad-ass de koning van Atlantis kan zijn en in maart 2016 weet de casual filmganger dat ook. Zoals verwacht, zal Aquaman’s filmdesign voornamelijk geïnspireerd worden door zijn jaren 90 versie.

Batman v Superman: Dawn of Justice, de tweede film in het ruimere DC-filmuniversum van Warner Bros., wordt geregisseerd door Zack Snyder (Man of Steel) en verschijnt op 25 maart 2016 in de Belgische bioscoopzalen.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.