5
Posted 20/02/2015 by nout in Columns
 
 

Brainfreeze Podcast #19: Warren Ellis

Podcast-19

Brainfreeze Podcast. Als Malkavian van huis is dansen de zotten.

The Inmates Tapes – Warren Ellis

itunes

Malkavian was alleen met zijn nageslacht, dus was het aan de echte onnozelaars om een episode op te nemen. Daarom moest je ook zo lang wachten: van monteren hebben die apen geen kaas gegeten. Ze weten wel nog iets van comics en dus overlopen ze samen de carrière van Warren Ellis, schrijver, internet messias en all-round surly person. In een waas van sigarettenrook en een oceaan van Red Bull bekijken ze de juweeltjes van meer dan 20 jaar comics schrijven. Luister hoe nout en Simon zelfs Pablo in slaap wiegen met hun overdreven encyclopedische én gestructureerde kennis. Helaas was er geen tijd meer voor de nieuwe rubriek, die dan in een andere podcast onthuld zal worden.

De podcast-o-nauten doen hun best om terug op een wekelijks schema te geraken. Wens ze veel sterkte!

Nieuws: F.A.C.T.S. verkocht en Brian Bendis eindigt zijn run op X-Men.

Comics: Elfquest, Legion of Super-Heroes, Wolverine The Best There Is en Knights of Sidonia.

Met: nout, Simon & Pablo

Wedstrijd

Elke Brainfreeze Podcast bevat naar goede gewoonte ook een wedstrijd. Ook deze keer (ondanks de chaos) kan je een comic winnen door gewoon te reageren op deze post, laat ons weten wat jouw favoriete Warren Ellis belevenis is en maak kans op Planetary vol 1 , vol 2 EN vol 3!

Planetary113323-b-planetary.2planetary vol. 4 1

Heb je bovendien een andere vraag, al dan niet over comics, feel free en misschien beantwoorden we deze wel in de volgende podcastVertel een andere comicbokvriend over ons, leg je familie uit hoe cool podcasts zijn, deel het op Facebook, schreeuw het van de daken!

CrimePreacher wint het fantastische King City Vol. 1 van Brandon Scott GrahamProficiat CrimePreacher! Stuur een email met je gegevens naar wedstrijd@brainfreeze.be en hij belandt binnenkort in je bus.

microphone-funny

Feedback

Natuurlijk willen we ook feedback van jullie krijgen over deze podcast. Laat vooral deze keer weten wat je er van vond, wie Steven het meeste miste en hoeveel plezier jij had.

Catch you on the next ‘pod!

Comments

comments


nout

 
avatar
I do comics. All. The. Time.