Random Article


Officieel: Neill Blomkamp regisseert volgende Alien film!

 

0
Posted 19/02/2015 by

Het recent gelekte concept art voor de mogelijke Alien-film van regisseur Neill Blompkamp (Chappie, Elysium, District 9) maakte onlangs heel wat reacties los op het internet. De opvallend duistere, nieuwe toon zou wel eens de nodige verfrissing kunnen zijn die de films nodig hebben. Na het matige Prometheus, een prequel op de franchise, en diens aangekondigde sequels was het al even stil omtrent het iconische sci-fi/horrormerk. Dit oorspronkelijke project werd eerder door 20th Century Fox al op de lange baan geschoven, maar is nu dus toch heropgestart met Blomkamp aan het roer.

Dat deze film nu toch wordt geproduceerd, kan een klein wonder genoemd worden. Blomkamp gooide zijn schetsen enkele maanden geleden op het internet denkende dat het project voor eeuwig afgesloten was. Tot ieders verbazing gingen de prenten de wereld rond en werd er massaal naar een dergelijke Alien-prent gevraagd. 20th Century Fox ziet het commerciële succes ervan in en startte het project opnieuw op. Vindt de Alien-franchise met Blomkamp de nodige grit om de reeks in haar oude glorie te herstellen? We rekenen er alvast wel op!

ConceptArt1

conceptart2

conceptart3

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.