1
Posted 17/02/2015 by Arno in Comic Cons
 
 

Antwerp Convention kondigt Gasten aan en lanceert Website

antwerpcon

De website voor de opkomende Antwerp Convention is nu live. De organisatie heeft tegelijk een gigantische reeks gasten aangekondigd. Antwerp Convention vindt dit jaar voor de vijfde keer plaats en dat op zondag 26 april van 10u tot 18u in de Antwerp Expo. Opnieuw kunnen we uitkijken naar één dag vol sci-fi, fantasy en horror.

Tot de gasten van deze editie behoren opnieuw enkele acteurs en actrices uit HBO‘s Game of Thrones (Ellie Kendrick, Nonso Anozie, Ian McElhinney en Kate Dickie). Uit Doctor Who zien we vijfde Doctor Peter Davison en Dan Starkey opduiken. Uit Star Trek: The Next Generation komt Dr. Beverly Crusher: Gates McFadden en, last but not least, zal ook Toy Hunter Jordan Hembrough Antwerpen bezoeken.

Qua comic- en stripmakers mogen we o.a. Dalibor Talajic (Empire of the Dead, Uncanny X-Force) en Barry Kitson (The Amazing Spider-Man, JLA Year One) verwachten. Alsook Amoras-makers Marc Legendre en Charel Cambré en het team achter J.ROM – Force of Gold: Bruno De Roover en Romano Molenaar.

Uiteraard zullen er spoedig meer gasten worden aangekondigd. Een volledige gastenlijst en meer info vind je op de officiële site van Antwerp Convention.

antwerpcon5

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.