Random Article


Gina Carano als Angel Dust en Daniel Cudmore als Colossus gecast in Deadpool

 

2
Posted 14/02/2015 by

Enkele dagen geleden toonde Ryan Reynolds het masker voor zijn outfit als Deadpool, waarmee meteen duidelijk werd dat de productiefase rond Marvel’s Merc With A Mouth’s eerste soloprent op volle toeren draait. Nu raakte ook bekend dat actrice/MMA-ster Gina Carano (Fast And Furious 6, Haywire) de cast zal vervoegen als Angel Dust.

carano-social-5ef75

In de X-Men-comics staat Angel Dust (echte naam: Christine) vooral bekend als lid van de ondergrondse Morlocks, een groep mutanten die vanwege hun uiterlijke mutaties in de riolen overleven. Ze verscheen voor het eerst in Morlocks #1 (2002), werd gecreëerd door Geoff Johns en kan tijdelijk bovenmenselijk sterk worden. Angel Dust beschikt immers over de gaven om haar hormonale levels even een enorme boost te geven.

Ook T.J. Miller (Silicon Valley) zou de cast vervoegen in een vooralsnog onbekende komische rol. 20th Century Fox zou bovendien de banden met het ruimere X-Men-filmuniversum willen benadrukken door de mutant Colossus, geliefd lid van de X-Men, in het verhaal te verweven. De supersterke mutant wordt opnieuw vertolkt door Daniel Cudmore (X2, X-Men: The Last Stand). Wellicht geen slecht idee, gezien de relatief onbekende status van Deadpool bij de gewone bioscoopganger. UPDATE: Hoewel Colossus nog steeds in de film zou zitten, keert acteur Daniel Cudmore niet meer terug en wordt de rol van de supersterke mutant opnieuw gecast.

20th Century Fox brengt Deadpool op 12 februari 2016 in de zalen. De prent behoort tot het X-Men-filmuniversum en wordt geregisseerd door Tim Miller. Het script wordt verzorgd door Rhett Reese (Zombieland).

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.


2 Comments


 1. avatar
   
  zotterob

  Komt da wel goe zo een mma-fighter die acteert ?
  • avatar
    
   Killian

   Niet de eerste in een comic book-film (Batroc in Captain America 2!). Trouwens Carano speelde ook in Haywire, naast Fassbender en McGregor, dus ik zie het wel zitten. Het is zeker niet haar eerste rol in een actiefilm.

Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.