Random Article


Ryan Reynolds teaset Deadpool kostuum

 

0
Posted 12/02/2015 by

Dankzij de succesvolle gelekte test footage is de productiefase rond de live-action Deadpool-film volop gestart. Binnen exact een jaar, op 12 februari 2016 zal de soloprent rond Marvel‘s Merc With a Mouth immers in de bioscoopzalen verschijnen. Vandaar ook dat hoofdrolspeler Ryan Reynolds, die het personage al eerder vertolkte in de weinig succesvolle (en daarom uit de continuïteit gewiste) X-Men Origins: Wolverine-film uit 2009, al een eerste kijk op zijn pak teaset:

Deadpool2

Dat de foto in sepia gekleurd is, is geen toeval. Reynolds vertelde dat het masker in deze fase een eerder roze tint heeft, in plaats van het klassieke rood. Alleszins een goede manier om slechte publiciteit op het internet te voorkomen! Recentelijk verkondigde de voormalige Green Lantern-ster ook dat Deadpool een eerder klein budget heeft en “op de juiste manier” gecreëerd zal worden. Misschien een subtiele hint naar een meer volwassen rating voor wat toch wel een meer gewelddadige, doch humoristische superheldenfilm zal worden?

20th Century Fox brengt Deadpool op 12 februari 2016 in de zalen. De prent behoort tot het X-Men-filmuniversum en wordt geregisseerd door Tim Miller. Het script wordt dan weer verzorgd door Rhett Reese (Zombieland).

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.