Random Article


Eerste Teaser voor NBC’s Heroes Reborn

 


0
Posted 02/02/2015 by

NBC heeft tijdens de Amerikaanse Super Bowl een eerste tv-spot uitgebracht voor Heroes Reborn – de opvolger van Heroes. De sci-fi reeks van Tim Kring rond gewone mensen die plots buitengewone gaven verkrijgen zal terugkeren voor een 13-delige reeks afleveringen. Heroes ging in 2006 in première, liep uiteindelijk vier seizoenen en kende een hoop korte spin-off webreeksen en tie-in comics.

Heroes Reborn staat gepland voor 2015. Er zullen voornamelijk nieuwe personages met krachten worden voorgesteld, maar we krijgen ook enkele oude castleden te zien. Zo spotten we in de teaser alvast Jack Coleman terug als Noah Bennet, alias “The Man with the Horn-Rimmed Glasses“. Ook is Zachary Levi (Chuck, Thor: The Dark World) te zien als een voorlopig nog onbekend personage.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.