Random Article


Deadpool gaat eraan in april

 

2
Posted 10/01/2015 by

Men noemde Deadpool in de laatste jaren weleens Marvel’s nieuwe Wolverine. De Merc With A Mouth begon ook talloze gastoptredens te doen en kreeg naast zijn lopende serie ook verschillende minireeksen, one-shots en andere specials. Zoals dat gaat bij populaire Marvel-personages, kan het niet blijven duren en net zoals Wolverine, zal Wade Wilson binnenkort het loodje leggen. Dat gebeurt in het superdikke Deadpool #250 (in feite nummer #45 van de huidige reeks, maar als je alle lopende Deadpool-series optelt kom je aan 250).

Deadpool zal hierin één laatste confrontatie hebben met de terreurorganisatie Ultimatum, al zullen er ook andere kortere verhalen in te vinden zijn. De issue zal geschreven worden door o.a. Brian Posehn, Gerry Duggan en Mike Drucker met tekeningen van Mike Hawthorne, Scott Koblish en meer. Het nieuws over Deadpool’s dood lekte al eerder, maar nu werd het via The Nerdist bevestigd. Men belooft alvast wel dat Deadpool, die eveneens werd voorzien van een mutante genezingsfactor, waarschijnlijk wel een grappigere dood tegemoet gaat dan Wolverine…

Een verrijzenis wordt verwacht in februari 2016, mooi op tijd voor de film.

Nu 20th Century Fox, na een Deadpool-solofilm en een volgende Wolverine-prent, ook een film rond Gambit heeft aangekondigd, verwachten we dan dat Marvel ergens in 2015-2016 ook nog een Death of Gambit zal verwezenlijken…

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


2 Comments


 1. avatar
   
  zotterob

  Da ze toch gewoon is met die retcon stoppe ! T zijn precies klein manne
  En trouwens hoe lang gaan die dood blijve marvel kennende zout mij ni verbazen dat wolverine volgend jaar terugkeert . Wel jammer da dp dan niet in secret wars zal zitten. Death of gambit lijkt mij onwaarschijnlijk
 2. avatar
   
  Mirko di Wallenberg

  Een volledig uitgemolken concept in comics!

Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.