1
Posted 22/12/2014 by Arno in Games/Toys
 
 

Brian K. Vaughan ziet Saga videogame wel zitten


In een recent interview met The Verge liet comicbookschrijver Brian K. Vaughan (Y: The Last Man, Ex Machina) weten dat hij een videogame van Saga wel ziet zitten. De door Vaughan geschreven en door Fiona Staples getekende sci-fi serie bij Image Comics ging van start in 2012 en wordt gezien als één van de beste reeksen van het moment. Het werd al vaker gezegd dat Saga enkel werkt in het medium der comics, maar Vaughan liet weten dat er al weleens over een videogame werd gesproken.

“Een Saga-videogame, zeker wanneer het gaat over andere personages (en niet de hoofdkarakters in ons verhaal), lijkt me erg intrigerend. Meer dan een film of een tv-serie. Dus, euh, zeg nooit nooit!,” aldus Vaughan. We hopen alvast dat ze bij Telltale Games, bekend van hun episodische games met nieuwe personages in de bestaande werelden van o.a. The Walking Dead, Fables en Game of Thrones, aan het meelezen zijn…

 

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.