Random Article


Archie krijgt nieuwe nummer #1 door Mark Waid en Fiona Staples

 

0
Posted 15/12/2014 by

Het zijn drukke tijden voor Archie, Riverdale’s bekendste tiener, nu hij zijn 75ste verjaardag nadert. Na verschillende spin-offs met o.a. een zombie-invasie in Afterlife with Archie, een opkomende cross-over met Predator en een Death of Archie-verhaallijn is het nu eindelijk tijd voor de onvermijdelijke reboot. Archie Comics voorziet de reeks van een nieuwe nummer #1 en de makers zijn zeker niet van de minste: schrijver Mark Waid (Kingdom Come, Superman: Birthright, Daredevil) en artieste Fiona Staples (Saga), althans toch voor de eerste drie delen.

Archie Andrews verscheen voor het eerst in Pep Comics #22 uit 1941 en de hoofdreeks Archie is één van de langst lopende Amerikaanse comics. De relaunch moet Archie voorstellen tot een modern publiek. De comic zal hierdoor, hoe kan het ook anders, een meer donkere en edgy toon krijgen. Archie en zijn vrienden zullen zich dus meer beginnen te gedragen zoals moderne tieners.

De nieuwe Archie #1 komt eraan in 2015.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.