Random Article


Petitie tracht The Amazing Spider-Man in Marvel’s filmuniversum te krijgen

 

2
Posted 14/12/2014 by

Na de recent gelekte plannen en e-mails om Sony’s The Amazing Spider-Man in het succesvolle Marvel Studios-filmuniversum op te nemen, zou het aanbod dan toch weer op tafel liggen. Door de relatief zwakke kassaprestaties van The Amazing Spider-Man en diens sequel, zou Sony Japan toch weer overwegen om Spider-Man (Andrew Garfield) te ‘verhuren’ aan Marvel Studios en zo de filmfranchise winstgevend willen houden. Hoewel de nieuwste Spider-Man-films meer opbrachten dan de meeste films uit bijvoorbeeld Marvel’s Phase 1, zijn ze een pak minder succesvol dan Sam Raimi’s eerste Spider-Man-trilogie (met Tobey Maguire als Peter Parker).

Deze geruchten vielen niet in dovemans oren op het internet. Meteen werd er een online petitie opgestart om Sony te overtuigen dat het merendeel van de fans deze beslissing zeker zou steunen. De petitie is reeds door meer dan 8000 liefhebbers in minder dan 24 uur ondertekend…

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.


2 Comments


  1. avatar
     
    zotterob

    Nu nog een petitie om hetzelfde met x men te doen en wie weet stopt de retcon

Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.