Random Article


Sony’s plannen met Spider-Man in Marvel’s Captain America: Civil War uitgelekt

 


0
Posted 10/12/2014 by

Sony werd onlangs wederom getroffen door een stel hackers. De cybercriminelen stalen enkele films waaronder Fury en verspreidden deze via torrentsites. Ook werden er interne correspondenties en financiële gegevens buitgemaakt. Deze interne correspondentie bevatte wat informatie over Spider-Man.

Sony heeft sinds de eeuwwisseling al een licentie op Marvel’s webspinner en nu de Marvel Studios flink scoren met hun succesvolle films leefde er een vraag onder de fans. Krijgen we Spider-Man ooit nog eens te zien in een Avengers-film? Het zal niemand verbazen dat er is gesproken over een verregaande samenwerking en dat Disney en Sony best wel overeen komen. Zo werd er al eerder rond de tafel gezeten om zowel Oscorp Tower als Stark Tower in de New York skyline van zowel The Amazing Spider-Man als Avengers-films te plaatsen.

Vertegenwoordigers van Marvel Studios en Sony hebben enkele ontmoetingen gehad om het wel en wee van Spider-Man op het grote scherm te bespreken. Het ging niet alleen om een gastoptreden van Spidey in de toekomstige Captain America: Civil War-film. Er werd ook gesproken over een nieuwe trilogie aan Spider-Man-films dewelke door Marvel zou worden geproduceerd, maar waarbij Sony de controle zou houden over de marketing, distributie en verregaande creatieve input zou hebben. Helaas konden beide partijen het niet eens worden over de voorwaarden. Gek, aangezien Sony niet tevreden was over de performance van The Amazing Spider-Man 2 en de derde film zelfs naar 2018 verschoof om er wat meer aan te kunnen werken.

Sony zou overigens ook opnieuw regisseur Sam Raimi benaderd hebben voor nieuwe Spider-Man-films en bezig zijn met een komische Spider-Man-animatiefilm onder regie van Chris Miller en Phil Lord, het duo achter The LEGO Movie.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.