Random Article


Warner Bros. en DC bevestigen indrukwekkende cast voor Suicide Squad

 


0
Posted 03/12/2014 by

Het regende de laatste tijd een heleboel geruchten, maar Warner Bros. en DC Entertainment hebben nu officieel de cast van Suicide Squad bekend gemaakt.  De film, die gebaseerd op de reeks van DC Comics waarbij een resem supervillains in het geheim de kans krijgt hun straf af te kopen door levensgevaarlijke missies voor de overheid uit te voeren, heeft een indrukwekkend lijstje acteurs aan zich kunnen binden. Het gaat om enkele verwachte namen, maar nu kunnen we deze ook definitief en officieel aan de juiste rol linken.

suicide_squad

Jared Leto (Dallas Buyers Club) mag zijn tanden in de rol van de ultieme Batman-villain The Joker zetten. Will Smith (Men in Black) krijgt de rol van huurmoordenaar Deadshot, terwijl Margot Robbie (The Wolf of Wall Street) de prettig gestoorde Harley Quinn zal vertolken. Ook Tom Hardy (The Dark Knight Rises) heeft een nieuwe DC-rol te pakken als Rick Flag, de oorlogsveteraan, superspion en veldleider van het team. Cara Delevingne kruipt in de huid van de tovenares Enchantress.  Boomerang, (in de comics gekend als de The Flash-villain Captain Boomerang) zal gespeeld worden door Jai Courtney (Terminator Genisys).

De rol van Amanda “The Wall” Waller, het brein achter de Suicide Squad alsook hun opdrachtgever, werd voorlopig nog niet ingevuld. De namen die hiervoor nog in de running zijn, zijn Viola Davis (The Help), Octavia Spencer (Snowpiercer) en Oprah Winfrey (The Butler). Angela Bassett speelde deze rol al in Green Lantern (2011).

amandawaller

Van de Suicide Squad (alias Task Force X) was het eerst sprake in DC’s The Brave and the Bold #25 (1959). De filmversie van het team zal echter voornamelijk gebaseerd worden op de herinterpretatie uit 1987 onder schrijver John Ostrander. Deze moderne Suicide Squad verscheen voor het eerst in Legends #3.

David Ayer (Training Day) heeft de touwtjes in handen achter de camera. Hij zorgt zowel voor het script als voor de regie. Geoff Johns, Deborah en Zack Snyder zijn executive producers. Greg Silverman, hoofd van Warner Bros., mocht de bevestigde namen de wereld in sturen en heeft alvast veel vertrouwen in het resultaat: “We kijken enorm uit naar hoe dit fantastisch team, onder Ayers geweldige leiding, een nieuwe betekenis zal geven aan wat het betekent om een villain te zijn en wat het betekent een held te zijn.” Dat wordt dus een zoveelste comicbookverfilming om ongeduldig naar af te tellen…

De opnames van Suicide Squad staan gepland voor april 2015. Op 5 augustus 2016 zal het resultaat op het grote scherm te zien zijn.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.