Random Article


“Save Constantine”-petitie opgestart

 


0
Posted 28/11/2014 by

Vorige week raakte al bekend dat NBC geen extra Constantine-afleveringen meer zou bestellen. Het eerste seizoen van John Constantine’s obscure magische avonturen zal dus slechts een magere 13 afleveringen omvatten. Hoewel andere nieuwe series zoals Gotham of The Flash haast meteen werden verlengd, zal dit door tegenvallende kijkcijfers (deels te verklaren door de gelekte pilot) bij Constantine dus niet het geval zijn.

Dat niet iedereen de hoop voor deze magische antiheld verloren heeft, blijkt uit de recent opgestarte petitie Save Constantine. Indien de fans 100.000 handtekeningen verzamelen, wil men NBC overtuigen nog eens na te denken over hun (hopelijk voorlopige) beslissing. Eerder verklaarde de Amerikaanse televisiemaatschappij al wel dat Constantine nog steeds kans maakt op een tweede seizoen in de herfst van 2015.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.