Random Article


Oscar Isaac gecast als Apocalypse in X-Men: Apocalypse

 


1
Posted 25/11/2014 by

Sinds de post-credits scène uit X-Men: Days of Future Past was het gissen naar wie nu de iconische villain En Sabah Nur/Apocalypse zou vertolken. Volgens Variety zal in X-Men: Apocalypse, Fox’ inmiddels achtste film rond Marvel‘s vrolijke mutanten, Oscar Isaac de eer krijgen om de titelrol te vertolken. Isaac, gekend van Inside Llewyn Davis, zal volgend jaar ook te zien zijn in die andere grote franchisefilm: Star Wars Episode VII – The Force Awakens.

En Sabah Nur/Apocalypse verscheen voor het eerst in X-Factor #5  in 1986 en zou al snel een klassieke X-Men-villain worden. De Egyptische Apocalypse zou ’s werelds eerste mutant zijn geweest en daar dan ook als god verafgood worden. Hij beschikt over volledige moleculaire controle over zijn lichaam, uitzonderlijk uithoudingsvermogen en een extreem doorgedreven darwinistisch wereldbeeld. Naast hem zijn ook telkens zijn kenmerkende rechterhanden The Four Horsemen (uit de Bijbelse apocalyps) Death, Famine, War en Pestilence terug te vinden. Deze staan hem bij in zijn ultieme tocht en vernieling ten dienste van zijn survival of the fittest om een superras van mutanten te creëren. Ook de Horsemen waren al in de post-credits scène in X-Men: Days of Future Past even te zien.

In dit rechtstreekse vervolg op X-Men: Days of Future Past zal de jonge garde X-Men uit de First Class-trilogie in de jaren 80 oog in oog komen te staan met Apocalypse. Onder andere James McAvoy als Professor Charles Xavier, Michael Fassbender als Magneto en Jennifer Lawrence als Mystique zullen hun rollen hernemen in deze door Bryan Singer (X-Men, X2 en X-Men: Days of Future Past) geregisseerde film. Naast de X-Men-veteranen zullen ook nieuwkomers Gambit, vertolkt door Channing Tatum en (de nog niet gecaste) jonge versies van Cyclops, Jean Grey, Storm en Nightcrawler het team vervoegen.

Apocalypse’s terreur en vernieling zal vanaf mei 2016 in de Belgische bioscoopzalen te zien zijn.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.


One Comment


  1. avatar
     
    zotterob

    Wie worde nu de 4 horsemen ? Kgok op gambit, banshee , angel, en 4de weet ik ni zo goe. Wolverine zou nice zijn ma da zal er denk ik ni van kome dus ik weet het ni.

Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.