0
Posted 24/11/2014 by Kristoph in Tv/Film
 
 

Angeline Jolie wil stoppen met acteren

Angelina Jolie, (MaleficentTomb Raider) wil stoppen met acteren. In een recent interview met lifestyle-magazine Dujour vertelde ze het volgende: “Ik heb me nooit comfortabel gevoeld in de rol van actrice. Ik stond nooit graag voor de camera. Ik dacht zelfs dat ik niet kon regisseren, maar ik hoop dat ik hier wel een carrière in kan uitbouwen. Ik zou alleszins veel gelukkiger zijn.”

De actrice wil zich in de toekomst volledig toeleggen op regisseren.

De actrice wil zich in de toekomst volledig toeleggen op regisseren.

Op de vraag of Jolie van plan is om helemaal te stoppen met acteren, antwoordde ze kort maar bondig: “Absoluut”.

Angelina Jolie draait al jaren mee in de filmsector en won voor haar vertolking in Girl, Interrupted uit 1999 een Oscar. Andere rollen waarin ze schitterde waren onder andere Tomb Raider I en II, Mr. & Mrs. Smith, Wanted en Salt. Nu draait ze een nieuwe bladzijde om en begint aan haar carrière als regisseusse. In 2011 bracht ze reeds een film uit getiteld In The Land of Blood and Honey en haar tweede film Unbroken (2014) staat hoog aangeschreven bij de komende Oscar-nominaties. Ook haar derde film, By The Sea, is al afgewerkt en is momenteel in postproductie. In deze film zien we haar echtgenoot Brad Pitt (Inglourious Basterds) in een romantisch drama, maar ook Jolie zelf zullen we nog mogen aanschouwen. De film staat gepland voor 2015. Wanneer Jolie definitief stopt met acteren is nog niet duidelijk, maar dat haar besluit vaststaat, valt jammer genoeg niet te ontkennen…

Comments

comments


Kristoph

 
avatar
Comic-lover, Game & Movie-addict.