0
Posted 16/11/2014 by Killian in Tv/Film
 
 

Glen A. Larson, schepper van Battlestar Galactica en Knight Rider, overleden


De Amerikaanse schrijver en producer Glen A. Larson is vrijdag 14 november overleden aan de gevolgen van oesofageale kanker. Hij overleed in een ziekenhuis in Santa Monica en werd 77 jaar. Enkele van de bekendste series uit het brein van Larson zijn de oorspronkelijke Battlestar Galactica, Magnum P.I., Knight Rider, The Fall Guy en The Highwayman. Verder werkte hij mee aan nog enkele befaamde tv-series waaronder The Six Million Dollar Man en Buck Rogers in the 25th Century.

De man was niet van onbesproken gedrag en werd meer dan eens van lui schrijfwerk en zelfs van plagiaat beschuldigd. Maar wie de jaren 70 en 80 bewust heeft meegemaakt zal veel plezier hebben beleefd aan de creaties van Larson…

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.