4
Posted 16/11/2014 by Killian in Columns
 
 

Brainfreeze Podcast #13: Interstellar en Sci-Fi Films

Podcast-13

Brainfreeze Podcast nummer #13. Zoals altijd een uurtje waar Malkavian samen met vrienden praat over comics, films, tv-series en alles wat je op Brainfreeze.be zou verwachten.

#13- Interstellar en sciencefictionfilms

itunes

Voor de dertiende podcast van Brainfreeze verlaten we onze dampkring en trekken we het wijde universum in. Schater het uit terwijl nout tevergeefs probeert Interstellar aan te prijzen en ontdek wat de favoriete sciencefictionfilms van de gastheren zijn.

Met : nout, Pablo & Malkavian

Wedstrijd

Elke Brainfreeze Podcast bevat tevens ook een wedstrijd. Deze keer geven we The Owner’s Manual Edition weg van The Surrogates vol. 1 én 2 door Robert Venditti (X-O Manowar) en Brett Weldele! Wat je moet doen om kans te maken op deze bundel? Vertel ons in de commentaren wat jouw favoriete sciencefictionfilm is!

De winnaars van de Evil Within goodie bags zijn Gilles, Ctulu & Shades29A.
Proficiat! Stuur een email met je gegevens naar wedstrijd@brainfreeze.be zodat we verder alles kunnen afhandelen.

microphone-funny

Feedback

Natuurlijk willen we ook feedback van jullie krijgen over deze podcast. Laat dus zeker weten wat je er van vond, wat er super is en waar we aan moeten werken. Het is ook voor ons een leerproces en we leren elke aflevering bij, zowel technisch als inhoudelijk.

Enjoy!

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.