10
Posted 08/11/2014 by Malkavian in Columns
 
 

Brainfreeze Podcast #12: Superhero Movie Madness

Podcast12b

Brainfreeze Podcast nummer #12. Zoals altijd een uurtje waar Malkavian samen met vrienden gaat praten over comics, films, tv-series en alles wat je op Brainfreeze.be zou verwachten.

#12- Superhero Movie Madness

itunes

De twaalfde podcast van Brainfreeze draait volledig rond de massale aankondigingen van superheldenfilms door Marvel Studios/Disney en DC Entertainment/Warner Bros. We geven onze gedachten over de aankondigingen en speculeren zelf wat over wat we verwachten te zien in elke film.

Avengers: Age of Ultron, Ant-Man, Batman v Superman: Dawn of Justice, Captain America: Civil War, Dr.Strange, Suicide Squad, Black Panther, Thor: Ragnarok, Guardians of the Galaxy 2, Justice League Part 1 & 2, Wonder Woman, Captain Marvel, Avengers: Infinity War Part 1 & 2, The Flash, Inhumans, Shazam, Aquaman, Green Lantern, Cyborg …

Met : nout, Pablo & Malkavian

Wedstrijd

JLA-YEar-OneElke Brainfreeze Podcast bevat tevens ook een wedstrijd. Deze keer geven we DC’s JLA Year One door Mark Waid (Kingdom Come) en Barry Kitson weg! Wat je moet doen om kans te maken op deze bundel? Zeg ons in de commentaar naar welke film jij het meeste uitkijkt! 

André is de winnaar van DC’s Power Girl: Power Trip-bundel, geschreven door o.a. Geoff Johns (Green Lantern) en Paul Levitz (Legion of Super-Heroes). 

Proficiat André! Stuur een email met je gegevens naar wedstrijd@brainfreeze.be zodat we verder alles kunnen afhandelen.

microphone-funny

Feedback

Natuurlijk willen we ook feedback van jullie krijgen over deze podcast. Laat dus zeker weten wat je er van vond, wat er super is en waar we aan moeten werken. Het is ook voor ons een leerproces en we leren elke aflevering bij, zowel technisch als inhoudelijk.

Enjoy!

Meer over de opkomende superheldenfilms vind je in de volgende Brainfreeze-nieuwtjes:

Comments

comments


Malkavian

 
avatar
The One & Only Malkavian