3
Posted 31/10/2014 by Malkavian in Columns
 
 

Brainfreeze Podcast #11: Halloween Special – The Evil Within

Podcast-11

Brainfreeze Podcast nummer #11. Zoals altijd een uurtje waar Malkavian samen met vrienden gaat praten over comics, films, tv-series en alles wat je op Brainfreeze.be zou verwachten.

tumblr_ndswtvLsY51si89wwo1_500

#10 – Halloween Special – The Evil Within

itunes

De elfde podcast van Brainfreeze is een Halloween Special. De nieuwe survival horrorgame – The Evil Within – neemt je mee in een duistere en griezelige wereld die geïnspireerd is op verschillende horror/cultklassiekers zoals The Texas Chainsaw Massacre en vele andere. Wij bespreken deze klassiekers en hun invloed op The Evil Within, naast andere videogames/films/comics.

Luister maar . . . als je durft!

Met : nout, Simon & Malkavian

Wedstrijd

Elke Brainfreeze Podcast bevat tevens ook een wedstrijd. Deze keer geven 3 goodiepakketten weg van de videogame The Evil Within.  Wat moet je daarvoor doen? De Podcast beluisteren voor verdere instructies natuurlijk!

Photos T-shirt Apron Lanyard

Gilles wint Cowboy Ninja Viking volume 1 door A.J. Lieberman en Riley Rossmo.

Proficiat Gilles! Stuur een email met je gegevens naar wedstrijd@brainfreeze.be zodat we verder alles kunnen afhandelen.

microphone-funny

Feedback

Natuurlijk willen we ook feedback van jullie krijgen over deze podcast. Laat dus zeker weten wat je er van vond, wat er super is en waar we aan moeten werken. Het is ook voor ons een leerproces en we leren elke aflevering bij, zowel technisch als inhoudelijk.

Enjoy!

Comments

comments


Malkavian

 
avatar
The One & Only Malkavian