5
Posted 30/10/2014 by Killian in Games/Toys
 
 

Winnaars Alien: Isolation Videogames


Met de nieuwe survival horror/stealth videogame Alien: Isolation slagen Sega en The Creative Assembly er wonderwel in om de griezelige sfeer van de sci-fi/horrorklassieker Alien (1979) van Ridley Scott te repliceren. In de game – dewelke zich 15 jaar na de gebeurtenissen van Alien en 42 jaar voor de sequel Aliens (1986) afspeelt – speel je de rol van Amanda Ripley, de dochter van heldin Ellen Ripley (Sigourney Weaver). Op een gigantisch ruimtestation, dien je op zoek te gaan naar de vluchtrecorder van de Nostromo (het ruimteschip uit de eerste film waar Ellen Ripley werkzaam was). Tegelijkertijd moet je zien te overleven, want een niet te doden Xenomorph loopt los.Lees hier onze review van de game.

Ter ere van de release van de game en het 35-jarig bestaan van de franchise gaven we bij Brainfreeze vier Alien: Isolation-games weg. Eén exemplaar voor PlayStation 4, XBox One, PlayStation 3 en XBox 360. 

Wat kon je winnen?

  • 1x Alien: Isolation voor PlayStation 3
  • 1x Alien: Isolation voor PlayStation 4
  • 1x Alien: Isolation voor XBox One
  • 1x Alien: Isolation voor XBox 360

Winnaars:

  • PlayStation 3: TimothyVH
  • PlayStation 4: Dillster
  • XBox One: macstella
  • XBox 360: Bryan De Laet

Proficiat aan de winnaars! Gelieve zo snel mogelijk jullie naam en adresgegevens door te mailen naar Wedstrijd [AT] brainfreeze.be.

Alien-Isolation

Winnaars moeten in België wonen om te kunnen winnen.

Deze wedstrijd volgt de regels van het Brainfreeze Wedstrijdreglement.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.