Random Article


Marvel geeft Avengers: Age of Ultron scène en verlengde trailer vrij tijdens Agents of S.H.I.E.L.D.

 


0
Posted 29/10/2014 by

aouteaserposterNormaal was het de bedoeling van Marvel om de trailer voor Avengers: Age of Ultron te tonen tijdens de nieuwe aflevering van de tv-reeks Agents of S.H.I.E.L.D. HYDRA stak daar een stokje voor en lekte de trailer een week vroeger op het internet. Dan werd deze week maar een eerste scène uit de opkomende Avengers-sequel vrijgegeven. Het is de beruchte party-scène – waarin de Avengers tevergeefs Thor’s machtige hamer Mjolnir proberen op te tillen – gevolgd door een verlengde versie van de trailer. Deze kan je hierboven bekijken.

In Avengers: Age of Ultron krijgen Earth’s Mightiest Heroes het heel druk na de val van defensieorganisatie S.H.I.E.L.D. Tony Stark/Iron Man (Robert Downey Jr.) werkt aan een nieuwe A.I. die hen moet helpen te reageren op situaties die de wereld bedreigen. Het programma, Ultron (James Spader), ziet echter al snel de mensheid zelf als een probleem en groeit hiermee uit tot de grootste vijand van het team… In de comics is Ultron ook ongeveer de gevaarlijkste vijand van de Avengers, maar hier werd hij echter gecreëerd door Hank Pym, de eerste Ant-Man, en dus niet door Tony Stark. Verder heeft de plot van Avengers: Age of Ultron ook niets te maken met het gelijknamige Marvel-verhaal uit 2013.

Avengers: Age of Ultron wordt opnieuw geregisseerd door Joss Whedon. Het zevenkoppige Avengers-team uit de eerste film keert volledig terug en zal bijgestaan worden door nieuwe teamleden Aaron Taylor-Johnson als Quicksilver, Elizabeth Olsen als Scarlet Witch en Paul Bettany als J.A.R.V.I.S./Vision. De prent zal op 29 april 2015 de zalen binnen knallen.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.