8
Posted 26/10/2014 by Malkavian in Columns
 
 

Brainfreeze Podcast #10: Onze ervaringen op F.A.C.T.S. en New York Comic Con 2014

Podcast-10Brainfreeze Podcast nummer #10. Zoals altijd een uurtje waar Malkavian samen met vrienden gaat praten over comics, films, tv-series en alles wat je op Brainfreeze.be zou verwachten.

#10 – F.A.C.T.S. 2014 en New York Comic Con

itunesIEDEREEN was het voorbije weekend op F.A.C.T.S. Of wou daar zijn. Uw vriendelijke gastheren wisselen uit hoe het gegaan is, wat ze hebben meegemaakt en wie ze hebben ontmoet. Bovendien zijn er ook nog interviews met enkele van de tekenaars in het verschiet.

Arno ging de week daarvoor ondertussen zomaar even naar New York, waar blijkbaar ook iets groots rond comics te doen was. Je hoort zijn ervaringen rond vier dagen New York Comic Con in het tweede deel.

Met : nout, Arno & Malkavian

Wedstrijdpowergirl

Elke Brainfreeze Podcast bevat tevens ook een wedstrijd. Deze keer geven we DC’s Power Girl: Power Trip-bundel weg, geschreven door o.a. Geoff Johns (Green Lantern) en Paul Levitz (Legion of Super-Heroes). Wat je moet doen om kans te maken op deze bundel? Dat hoor je in de podcast!

CriminalCore28 wint de twee bundels van Eduardo Risso (100 Bullets) namelijk Wolverine: Logan en Vampire Boy.

Proficiat CriminalCore28! Stuur een email met je gegevens naar wedstrijd@brainfreeze.be zodat we verder alles kunnen afhandelen.

microphone-funny

Feedback

Natuurlijk willen we ook feedback van jullie krijgen over deze podcast. Laat dus zeker weten wat je er van vond, wat er super is en waar we aan moeten werken. Het is ook voor ons een leerproces en we leren elke aflevering bij, zowel technisch als inhoudelijk.

Enjoy!

Comments

comments


Malkavian

 
avatar
The One & Only Malkavian