0
Posted 24/10/2014 by Killian in Events
 
 

BLIK Festival vindt plaats op 15 November 2014

1901535_1479283902335740_4085893415202618013_n

Dat Gent bruist van de creatievelingen is binnenkort weer te zien op een gloednieuw festival, BLIK. Dit festival is namelijk een nieuw evenement dat de creatieve grenzen van animatiefilm opzoekt. De organisatoren omschrijven het als een trefpunt voor diverse creatieve disciplines. Animatiefilmers, grafici, muzikanten, beeldende kunstenaars, gamedesigners en aanverwanten inspireren elkaar met hun persoonlijke verhalen. De grootste link tussen de sprekers is hun passie voor het geanimeerde beeld. Naast inspiratie staat ook ontmoeting deze dag centraal. De organisatoren nodigen je in de Sphinx cinema te Gent uit om kennis te maken met andere creatievelingen, ideeën te wisselen of gewoon de cinema in te duiken voor enkele prikkelende kortfilms.

Hou zaterdag 15 november dus zeker vrij in je agenda. De dag wordt ingeleid door de officiële boekpresentatie van Jonas Geirnaert. Daarnaast zijn er nog tal van andere sprekers zoals Han Hoogerbrugge, Roman Klochkov, Emma De Swaef en zo verder. Er is ook een animated GIF-competitie waar je zelf aan kan meedoen. Stuur je bestand voor 1 november door naar blikfestival@gmail.com en de geselecteerde animated GIF’s worden zowel op de website en sociale media geplaatst alsook tijdens het festival zelf vertoond.

Voor meer informatie over de programmatie en de animated GIF-competitie kan je altijd terecht op de officiële website of Facebookpagina van BLIK.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.