37
Posted 21/10/2014 by Killian in Games/Toys
 
 

Wedstrijd: Win één van de vier Alien: Isolation games


Met de nieuwe survival horror/stealth videogame Alien: Isolation slagen Sega en The Creative Assembly er wonderwel in om de griezelige sfeer van de sci-fi/horrorklassieker Alien (1979) van Ridley Scott te repliceren. In de game – dewelke zich 15 jaar na de gebeurtenissen van Alien en 42 jaar voor de sequel Aliens (1986) afspeelt – speel je de rol van Amanda Ripley, de dochter van heldin Ellen Ripley (Sigourney Weaver). Op een gigantisch ruimtestation, dien je op zoek te gaan naar de vluchtrecorder van de Nostromo (het ruimteschip uit de eerste film waar Ellen Ripley werkzaam was). Tegelijkertijd moet je zien te overleven, want een niet te doden Xenomorph loopt los…

Ter ere van de release van de game en het 35-jarig bestaan van de franchise geven we bij Brainfreeze vier Alien: Isolation-games weg. Eén exemplaar voor PlayStation 4, XBox One, PlayStation 3 en XBox 360. Nog niet overtuigd? Lees hier onze review van de game.

Wat kan je winnen?

  • 1x Alien: Isolation voor PlayStation 3
  • 1x Alien: Isolation voor PlayStation 4
  • 1x Alien: Isolation voor XBox One
  • 1x Alien: Isolation voor XBox 360

Wat moet je doen om te winnen?

– Post een reactie hieronder en vertel ons jouw eerste ervaring met de Alien-franchise. Welke film heb je het eerst gezien en wanneer? Speelde je misschien eerder een van de vele videogames of las je weleens een Aliens-, al dan niet Aliens Vs …-comic? Zorg wel dat je een geregistreerde account gebruikt, want anders kan je niet winnen. Vermeld ook zeker je console bij voorkeur.

– Volg ons op Facebook

Deze wedstrijd loopt tot woensdag 29 oktober.

Alien-Isolation

Deelnemers moeten in België wonen om te kunnen winnen.
Winnaars worden bekendgemaakt op donderdag 30 oktober.
Deze wedstrijd volgt de regels van het Brainfreeze Wedstrijdreglement.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.