2
Posted 20/10/2014 by Malkavian in Columns
 
 

Brainfreeze Podcast #9: 30 Jaar Teenage Mutant Ninja Turtles

Podcast-9

Hier is hij dan, de negende Brainfreeze Podcast. Een podcast waar Malkavian samen met vrienden gaat praten over comics, films, tv-series en alles wat je op Brainfreeze.be zou verwachten.

#9 – 30 jaar Teenage Mutant Ninja Turtles

itunesTer ere van het 30-jarig bestaan van de Teenage Mutant Ninja Turtles bespreken we onze eerste ervaringen met de Heroes in a Half-Shell alsook hun eerste verschijning in de comics en alle tv-series, films, toys en videogames die er sindsdien rond Leonardo, Donatello, Michelangelo en Raphael zijn verschenen.

Met : Nout, Arno & Malkavian

cowboy-ninja-viking-tpb-volWedstrijd

Elke Brainfreeze Podcast bevat tevens ook een wedstrijd. Deze keer geven we Cowboy Ninja Viking volume 1 weg door A.J. Lieberman en Riley Rossmo.

Mirko di Wallenberg is de winnaar van Essential Wolverine volume 1. Deze bundel verzamelt de eerste 23 delen van Wolverine’s eerste lange soloserie getekend en geschreven door onder andere Chris Claremont, John Buscema, Peter David, Archie Goodwin & John Byrne. 

Wat moet je doen? De podcast beluisteren natuurlijk! En ons vertellen wie jouw favoriete Ninja Turtle is in de comments onderaan dit artikel. (natuurlijk telt het antwoord op de Alf-vraag ook).

microphone-funny

Feedback

Natuurlijk willen we ook feedback van jullie krijgen over deze podcast. Laat dus zeker weten wat je er van vond, wat er super is en waar we aan moeten werken. Het is ook voor ons een leerproces en we leren elke aflevering bij, zowel technisch als inhoudelijk.

Enjoy!

Meer over de TMNT vind je in de volgende Brainfreeze-reviews en -specials:

Comments

comments


Malkavian

 
avatar
The One & Only Malkavian