0
Posted 17/10/2014 by Malkavian in Comic Cons
 
 

Bezoek Brainfreeze en Marvel Belgium op F.A.C.T.S. 2014!

FACTS2014_Banner

Dit weekend in is het weer zover, F.A.C.T.S.! Flanders Expo te Gent wordt omgetoverd tot het beloofde land voor al wie houdt van Fantasy, Anime, Comics, Toys en Science Fiction. De grootste geekbeurs van de Benelux kent ronkende film/tv-namen zoals Carrie Fisher (Star Wars), Lou Ferrigno (Hulk, Hercules), Liam McIntyre (Spartacus), Christopher Judge (Stargate SG1), … maar ook de strip/comicbookfans worden op hun wenken bediend. Er zijn bijna 100 tekenaars/schrijvers aanwezig. Brainfreeze Podcast #8 is de perfecte gids om je weg te vinden in al dat tekengeweld.

Net zoals vorig jaar, staat Brainfreeze samen met Glitch Magazine en Marvel Belgium terug op het grootste Belgische geekfest! Kom zeker langs om een Marvelous foto te laten nemen, de Brainfreeze-crew te ontmoeten en kans te maken op één van de vele Disney Infinity 2.0figuren.

Je kan ons vinden op paars #2, of print de plattegrond hieronder uit zodat je niet verloren loopt. Vergeet ook onze goeie vrienden van Archonia niet te bezoeken op de eerste stand die je ziet wanneer je de beurs binnenwandelt. F.A.C.T.S. viert haar 24ste jaar en gaat door op 18-19 oktober in Flanders Expo te Gent.

\IOMEGApublicDocumentsFACTSFACTS2014plan AutoCadFACTS2014

Comments

comments


Malkavian

 
avatar
The One & Only Malkavian