Random Article


Eerste Trailer voor Powers

 


1
Posted 14/10/2014 by

Op de New York Comic Con werd voor het eerst de trailer van Powers getoond, het allereerste originele programma op Sony’s PlayStation Network gebaseerd op de gelijknamige comic van Brian Michael Bendis en Michael Avon Oeming. De comic startte in 2000 bij Image Comics en zit nu onder Marvel’s Icon-imprint.

De reeks handelt over detectives Christian Walker (Sharlto Copley) en Deena Pilgrim (Susan Heyward). Zij onderzoeken misdaden waar superkrachten bij te pas kwamen. Christian is zelf een voormalige superheld die zijn krachten kwijtspeelde. De serie is een kruising tussen een police procedural en een superheldenreeks.

De Powers tv-reeks gaat in december 2014 van start. De eerste afleveringen werden geregisseerd door David Slade en, indien je het nog niet opmaakte uit de trailer, Powers wordt wel degelijk R-rated.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


One Comment


  1. avatar
     
    Ctulu

    Een beetje overacting van Walker? :/

Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.